31.8.2010

koulussaaaaa

Niin tosiaan menin sinne sit tänään sinne kouluun hostsiskon kanssa bussilla aamulla. Lähtö kotoa oli 8:20 ja heräsin 7 vaille, just mun tuuria. No, ehin ihan hyvin vaikka vedin aamupalaleivän naamaan aika pikaisesti.

Tänään ei ollu muuten uniformua päällä, koska vaan haettiin kirjat ymsyms. Ryntäiltiin sitten ympäri rakennusta hakemassa mulle kirjoja, kalenteri, lukkari ja kaappi. Jossain vaiheessa hostsiskon piti lähteä bussille (se kysyi että pärjäätkö nyt, vastasin "J'espére" eli toivon). Sitten menin yhen naisen luo, olin tavannut sen jo silloin kun käytiin hakemassa mulle koulupuku (en oikein tajuu mikä sen työ siellä koulussa on). Mun piti vielä käydä koulun kirjastossa niin se pisti yhen tytön, joka on mun luokalla viemään mut sinne. Tyttö puhui ranskaa mulle, seminopeesti niin että ymmärsin vaan puolet. En kyllä usko että siitä tyypistä tulee mun mikään paras ystävä, se käyttäytyi niin lissumaisesti aina kun sen kavereita tuli vastaan. (Joo kyllä, niitä löytyy täältäkin. Paljon.)

Yhen jutun oon muuten huomannut, aina kun mut esitellään suomalaisena niin kaikki on sillee voooou, vähän hienoa, upee juttu jne. Ja kuka siellä vielä yrittää kiillottaa Suomi-brändiä ?

Olin valmis aikasin, mutta mun piti mennä hostsiskon kanssa bussilla takasin vasta parin tunnin kuluttua, joten käppäilin yhen kadun päästä päähän ajantapoksi ja menin sitten Starbucksiin juomaan teetä. Vtun ärsyttävä myyjä, puhuin sille ranskaa mutta heti kun se huomasi etten osaa niin hyvin niin se vastasi englanniksi. Ja lisäks tilasin ihan kahen dollarin normiteen soijamaidolla, mutta sitten sainki teelaten, joka maksoi tuplat, nice. En jaksanu alkaa korjaamaan ja maksoin mansikoita yhestä teestä mutta hullun hyvää se oli.

Niin ja mun lukkarista: tää yks täti sillon sanoi, että mulla on joko kuvista tai draamaa, mutta haha eipäs ollu kumpaakaan. Eikä musaa. Mutta sen sijaan mulla on kaks eri hissan kurssia. Taidanpa kysyä tosta huomenna, en muuten kestä.

ps. Se koulupuku ei imartele keskivartaloa. Ja se neulewhatever on kuuuma, huomenna täällä on joku 30 astetta. Aaaaaaaaaaa

3 kommenttia:

 1. Alkuhulinaa...

  VastaaPoista
 2. houh, ihana lukea... sain naurahdella, kiits.


  -johanna

  VastaaPoista
 3. hohoho oleppas hyvä:D

  VastaaPoista