1.9.2010

huhhuhhhuh

Image and video hosting by TinyPic

lukkari. liikaa matikkaa, liikaa ranskaa, liian vähän hissaa, enkkua, draamaa ja liikkaa. yhyy yhyy angst angst. ja tosiaan toi on tommonen kummallinen, ei oo mitään maanantaina sitä ja sitä vaan tossa on tavallaan yheksän päivää ja sit pitää kattoo aina kalenterista et mikäs päivä tänään onkaan. ne menee aikalailla järjestyksessä mutnii.

Se oli sit eka kunnon koulupäivä. Lähettiin hostmumin kanssa himasta kello 6:20, mikä on sitten jokapäiväinen lähtöaika niin kauan kun ollaan jumissa täälä saaressa. Olin koululla semi aikasin (otan aikasemman bussin, koska saattaa olla ruuhkaa joskus), löysin kaappini ja laitoin siihen hienon munalukkoni (siinä on numerokoodi, silleen eka kaks pyöräytystä vasempaan ja sit 18, sit oikealle 50 jne, that's so coool !) ja kamat, mut joo kun en tuntenu ketään niin chillailin siinä sit vaan, vaeltelin ja kävin vessassa. Onneks bongasin taas sen naisen ja se pisti mut semmosen yhen tytön matkaan, joka näytti mulle vähän paikkoja ja silleen. Ja sain muuten selville että mulla on kuin onkin draamaa, woohoo !

Koska oli eka koulupäivä, me mentiin "kotiluokkiin" (vastaa suomen rottisryhmiä) ja se mun maikka on ihan paras ! Se on semmonen mies, joka näyttää ihan joulupukilta koska sillä on semmonen parta ja hiukset ja koska se opettaa englantia niin sen tunneilla saa puhua vaan enkkua (tää oli poikkeus koska ei ollu enkuntunti). Se heitti kokoajan jotain läppää, tyyliin tässä on Noora ja sen sukunimi tarkoittaa suomeksi että minulla on pienet jalat :D Se oli myös tosi ymmärtäväinen ja oli silleen et joo tuutte (koulussa on toinenkin vaihtari, slovakialainen tyttö) vaan aina jos on jotain kysyttävää.

Eka oikea tunti oli matikkaa. Se maikka näyttää niin semmoselta mitä ajattelee kun kuulee sanan opettaja ! Laiha nainen, tiukka nuttura, silmälasit, valkonen kauluspaita ja musta kynähame. En tajunnu tunnilla mitään paitsi sen että aiheena oli epäyhtälöt (tarkistin sanakirjasta). Sitten hissaa. Maikka oli taas loistava, se näytti tunnin aluks kuvia sen perheen lomasta New Brunswickissa ja sit se pyys mua ja sitä toista vaihtaria näyttämään Euroopan kartasta mistä me tullaan ja opettamaan miten sanotaan päivää, moi, kiitos jne. meijän kielillä. Luokka innostu kovasti suomesta:D Enkkua, huojennus ! Ihanaa kun ymmärsi kaiken ! Tän tunnin opettaja oli siis eri kuin mun "luokanvalvoja", koska tää on Communication Anglais eli ei ole kirjoja ollenkaan. Saatiin tehtäväks kirjottaa CV. Höhöö tein yhen enkuntunnilla Suomessa viime keväänä, pitäiskö äidin lähettää se mulle... :----D Noeei, ehkä olen ahkera.

Evääksi (koska kouluruoka maksaa) söin hostäidin tekemää ruokaa ja sit mentiin Starbucksiin käymään (eri myyjä, ONNEKS). Outoo kun oon viimeisellä luokalla mun koulussa niin siellä juoksentelee jotain 12-vuotiaita myös, so weird.

Viimenen tunti oli jotain kakkaa tyyliin yhteiskuntaoppia ja en tajunnu MITÄÄN ja mulla oli vaan kauhee vessahätä.

Ja sitten THE SEIKKAILU. Eli menin istumaan koulun jälkeen 25-bussiin. Hetken chillailtuani tajusin että kappasvaan täähän lähteekin poispäin keskustasta, missä mun pitää vaihtaa bussia ja se oikee 25 meni just. Etin sit yhen tytön neuvojen avulla 11-bussin pysäkin ja joku 10min jälkeen se sitten tuli. Hyppäsin kyytiin ja olin et huhhuh nyt oon oikeessa paikassa. Sit katoin ikkunasta ulos ja kappas vaan, olin keskellä Québecin vanhaakaupunkia, jota mun bussi vaan sivuaa. Jäin sit semipaniikissa pois jollain kadulla ja kävelin hikisenä ja vttuuntuneena sinne oikeelle pysäkille. Onneks se bussi mihin mä vaihdan oli just siinä niin pääsin kyytiin (tajusin myös et olisin päässy siihen sillä yhellätoistakin). Tulin sit joku 40min myöhässä sinne asemalle mistä mun hostmum aina hakee mut. Se oli vähän ihmetelly ku oli joku viis bussia tullu siihen ilman mua :D Muta hengissä ollaan ja tommosta on tapahtunu mulle miljoona kertaa Suomessaki mm. ratikoiden kanssa ("Aa eiks se 3T ikinä tuu ? No hyppään tohon seiskaan, se menee Sörkkään." "Voi paska oon kohta Pasilassa ja täähän kiertää semisti. Vttu mä kävelen !") (toi oli viime syksynä, älkäi pilkatko).

Ja illalla, juoksin 6,2km pysähtymättä tai kävelemättä ! Vitsi oon ylpee ittestäni koska yleensä en saa hilattua takamustani ulos ovesta. "Heei mä käyn vähän lenkillä tuolla jossain... Ihan sama, sä voit lenkkeillä ihan niin paljon ku sä jaksat. Mut vittu ku lähet parkouraamaan nii helvetti energiaa naamaan ja sit mennään." - NV

6 kommenttia:

 1. Anonyymi1/9/10 08:12

  Alku aina hankalaa...
  Kiitos, Noora, hauskasta blogistasi!
  Maman

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1/9/10 11:04

  Mitä toi draama on? :OO

  VastaaPoista
 3. Nuutti-quote pelasti päiväni!

  VastaaPoista
 4. voivovivoivoi ihih hymyilin vaan täällä ku luin tätä! ihanaa siä on varmaan kivaa, sanon tuhannetta kertaa et MÄÄKI HALUU

  VastaaPoista
 5. Mäkin hymyilin ja naurahtelin täällä työpöydän ääressä!!!!!!! ihanaanooraihanaa!

  -Johanna

  VastaaPoista
 6. olkaa hyvät, rakas yleisöni !

  VastaaPoista