6.9.2010

syksy tulee

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Ihan semmonen ilma oli tänään nimittäin. On kuitenki lämpösempi kun Suomessa.

Oli vähän suru olo tänään päivällä kun kaikki ikävät asiat tuli mieleen mutta illalla oli ihan hauskaa kun syötiin päivällistä ja juteltiin hostäidin ja sen ystävän kanssa kummallisista nimistä, Suomen suomen- ja ruotsinkielisistä, viikingeistä sekä homoista. Se ystävä on semmoi mies ja sen kanssa on kiva mutta haastava jutella koska se ei puhu enkkua niin vaikken tietäis jotain sanaa niin en voi sanoo sitä enkuks. Mutta aiheesta toiseen mulla on aina semmoi onnistumisen fiilis ku kerron ranskaks jonkun hauskan jutun ja ihmiset oikeesti nauraa sille :) (Dudet, kerroin noille teijän varma seksuaalisuudestaan -läpän, ranskaks kelatkaa ja niitten mielestä se oli hauska.)

10 kommenttia:

 1. Anonyymi6/9/10 16:40

  noora oot paras, suukkoja.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/9/10 16:44

  ^nyymi taitaa olla varma seksuaalisuudestaan kun tollei kommentoi

  VastaaPoista
 3. voi vähän sulonen toi kissa ! :-D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi6/9/10 20:51

  Lovely photos!!

  Mami

  VastaaPoista
 5. Anonyymi6/9/10 22:48

  Hei jaksaisitkos kertoa kaiken mitä tiedät ja muistat tosta viisumihausta tonne Kanadaan. Mä haluisin kovasti hakee sinne, mut mun ystävän tutul oli ollu jotain vaikeuksii kauheesti sen viisumin kaa ett nyt muaki jäntskättää.
  Mistä sitä haetaan ja mitä kaikkii paprui pitää täyttää ja mitä ite liittää siihen? Mitä se koko viisumitouhu maksaa? Oisin superkiitollinen jos jaksat ja ehit jotain kertoo. Haluun tonne!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi7/9/10 18:18

  opiskelijaviisumi....http://www.educationau-incanada.ca/index.aspx?lang=eng

  VastaaPoista
 7. teki ootte parhaita

  ja joo tosiaa kantsii tsekata toi linkki. ei se niin hirveen vaikeeta oo jos lukee kaikki kohdat tarkkaan, se checklist on aika kätevä :))

  VastaaPoista
 8. Homot mainittu! Haluun kuulla ton vitsin, cärro?

  VastaaPoista
 9. Perhana, mokas ton nickin kuitenkin. Kuinka vaikeeta on kirjottaa "Zon&", yks erikoismerkki vaan?

  VastaaPoista
 10. zon&, eise oo hauska jos sen kertoo netin kautta. voin kertoo mistä siin on kyse ku nähään livenä tai skypessä (toivottavasti oot se sonja jonka luulen et oot !)

  ano, blogger on kakka ja se heittää ton vitu amp; kaikkialle.

  VastaaPoista