8.9.2010

sataa tääläkin

Eilen oli vapaata koulusta, koska täällä oli "työn juhla" (en tiiä sen funktiota mut siis oli vapaata koulusta eli jipii). Hostäidillä on jotain suunnitelmia että se haluu ostaa mökin about tunnin-parin matkan päästä ja se oli bongannu netistä jonkun tontin, joten lähettiin sitte ajelemaan sitä katsastamaan hostmumin ja sen sen kaverin kanssa. Ne ei ollu kuitenkaan kattonu ohjeita sinne niin tarkkaan ja ihmisetkin opasti vähän väärään suuntaan, niin päädyttiin sitten ajelemaan koko päivä, loppujenlopuksi päämäärättömästi. Takapuoli turtui, mutta oli aika mahdit maisemat, näin mm. semmosen joen, mitä oon aina kuvitellukin että täällä on ! Mulla oli kamera mukana, mutta auton ikkunasta oli vähän kökköä napsia kuvia (mikä oli vähän sääli). Mutta semmosta.

Tänään on vaan väsyttäny, taidanpa tästä mennä unten maille. Tänään olis ollu futisjoukkueeseen karsinnat, mutten päässy siihen tilaisuuteen. Toivon että voin yrittää joku toinen päivä koska se olis kivaa ! Muuten keksin jotain muuta tekemistä. Lentisjoukkueessa on ainakin tilaa. Hmhm.

3 kommenttia:

 1. Anonyymi8/9/10 15:59

  Vappua sitten vietitte?

  Googlaten olisi mami ollut jo perillä.
  Harmi jos aika menee turhaan ajamiseen.

  Terv. AP

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/9/10 20:13

  Labor Day

  VastaaPoista
 3. joo sitä mäkin, kun pysähdyttiin yhteen baariin kysymään neuvoa ja kattomaan koneelta sitä osotetta nii olin siin vieressä että google maps hmm hmm mutta sit me ajettiin 70km vinoon ku joku nainen neuvo meitä :------D

  VastaaPoista