28.9.2010

jeee

Olipas kiva päivä ! Mun pitää mennä nukkumaan nii kirjotan ihan nopeesti.

Aamulla mun hostsiskolla oli koe, joten meijän piti lähtee himasta aikasin ja mut heitettiin koululle, joten olin siellä kello 7 aamulla, joka on siis normaalisti se aika kun astun bussiin ! Ja koulu alkaa siis puol ysi. Nooo, ajattelin sit sivistyneen katolisen tyttökoulumaisesti "ooh fuck" ja marssin ihan koulun lähellä olevaan Starbucksiin (ja joo, on ne melkeenpä maineensa veroisia). Ostin kalliin, mutta ah-niin-ihanan chaïlaten (teelatte) soijamaidolla, nautiskelin sitä jonkun tunnin verran ja tein paikallisen Le Soleil -lehden sudokua (äää mulla on ikävä Metron ja Hesarin sudokuita! :D).

Nii, koulussa oli ihan seminormitylsäpäivä, mut koulun jälkeen jäinki sinne hengailemaan, koska kerron kohta. Mun pari kaveria teki bilsanprojektia tietokoneluokassa (ihan erilainen verrattuna Kallion lukion kirjastoon, jossa kaikki suunnilleen facebookkaa tai pelaa jotain peliä, täälä sinne ei saa mennä ilman uniformua ja siel on oikeesti semmoi muija valvomassa että kaikki tekee koulujuttuja), joten päätin sit tekaista mun ussanprojektin siinä odotellessa. Sain sit tuotettuu 3/4 sivua ranskankielistä tekstiä, joka ei ees ollu mitään nonsenseä ! Varmaan aika huono ranska mutta ainakin maikka tietää, etten kopsannu sitä mistään.

Image and video hosting by TinyPic

Sit joo mentiin hakemaan sushia, siinä about Starbucksin kulmilla on semmoi sushipaikka (nii mun koulun vieressä on semmonen ihana katu) ja käytiin hakemassa sushia, vraiment bon ! (=hyvääää !) Ja mut kutsuttiin yksiin bileisiin, haluun tosi paljon mennä koska haluun vaan pitää hauskaa ja nähdä ihmisiä koulun ulkopuolella, mutta näkee mitä hostäiti sanoo, se on tosi tiukka noiden asioiden suhteen. Sitten lähdin koululta, olin sopinut hostäidin kanssa, että tapaan sen bussiterminaalilla kello seittemän, koska kerron kohta. Jäin mun ekasta bussista vähän aikasemmin, ja kävelinkin toiselle bussipysäkille, koska olin aika ajoissa. Kuljin semmosia vanhoja pikkukatuja pitkin, vanhojen kerrostalojen välistä ja vitsit ne on ihania ! Mun reitti kulki tavallaan mäkeä alas ja just ennen bussipysäkkiä tuliki semmonen huisin korkee portaikko, jonka päältä näki varmaan puol Québeciä. Olisin oikeesti toivonu, että mulla olis ollu kamera mukana !

Saavuin ajoissa, joten kävin odotellessa ostamassa vähän suklaata, keh keh, ja sit me mentiin tanssitunnille ! Eli jee, aloitin tänään tanssin täälä ! Joo, kurssi on alkajille, joten se on mulle tosi helppoa ja opettajat on semmosen kaks about 18-vuotiasta tyttöä ja suurin osa ihmisistä sielä oli aikuisia ja jotkut hyvin osaamattomia, mutta silti, alotin tanssin ! Se on suurimmaks osaks jazzia, vähän hiphopia ja funkya myös. Ja menin sinne siis Kayan, sen slovakialaisen vaihtarin kanssa.

Et semmonen mun kivapäivä, ja toi hämähäkki roikku yks päivä ikkunassa, keh keh ;----------)

4 kommenttia:

 1. Have another nice day!
  :D

  AP

  VastaaPoista
 2. oih, sä saat mut hymyilemään...

  -Johanna

  VastaaPoista
 3. likeen tästä.

  VastaaPoista
 4. Hooi ! Toinen kanukeis oleva ilmoittautuu blogisi lukijaksi ! ::) Kiva, näyttää että sulla menee hyvin!
  Kuullaan, en juur nyt ehdi pitempää kommenttia pistämään mutta jooo sillaite !

  VastaaPoista