18.9.2010

quelques choses hasards

Image and video hosting by TinyPic

Koristelin mun kalenterin. Je l'aime bien ! Huomatkaa toki paikallisesta lehdestä bongaamani Suvi Koponen Suomea edustamassa.

Image and video hosting by TinyPic

Muffinsseista tuli hyviä mutta vähän kummia koska en ollu niin tarkka aineiden kanssa ja mm. jugurttia lurahti sekaan tuplamäärä... Muttajoo, rasvaa ja sokeria, mikä voisi mennä pieleen ? (Ananas taustalla yrittää epätoivoisesti luoda terveellistä vaikutelmaa.)

Image and video hosting by TinyPic

Jatkamme aiheessa, tänään syötiin paikallista roskaruokaa aka kanaa ja ranskalaisia, tommosta kastiketta ja kaalisalaattia. Niin rasvaista ja epäterveellistä mutta aaaaaa niin hyvää ! (Kaalisalaattikin, vaikkei se siltä kuulosta.) Onneks tota ei tuu nautittua turhan usein... Terveisin Noora joka on varmaan pulla enskesänä.

Image and video hosting by TinyPic

Huono kuva ohi lipuneesta risteilyaluksesta. Noita boutseja menee ohi joka päivä. Isä tulis hulluks innostuksesta, jos se asuis täällä, ei varmaan lähtis ikkunan luota pois (joo isi, kontteja on myös kyydissä, paljon !) :----D

Image and video hosting by TinyPic

Ja tänään ostin puhelimen ! Toi oli halvin, mikä sieltä liikkeestä löyty ja mulla on prepaid-liittymä, mutta oikeesti en tarvii muuta kuin kapineen jolla soittaa ja tekstata. Enkä usko et muutenkaan tekstailen ihan hirveesti vuoden aikana. Mut apuaaa, täytyy tottua Samsungiin nyt, mä oon kyllä enemmän Nokia-tyttö. Ja ostin myös mustat sukkikset ja mustia sukkia, koulussa kun kelpaa vaan mustat, valkoiset tai siniset. Kelatkaa mulle huomautettiin, kun mulla oli harmaat sukat. Ja palautin ne mustat kengät, ne kun ei kelvannu koulussa ja aattelin ettei mulla oo niille niin hirveesti käyttöä.

Salut !

2 kommenttia:

 1. salut!

  Osaat nauttia vapaudesta, kun palaat Suomeen.
  Jos ne anatais yhden käyttää erivärisiä sukkia tai erilaisia kenkiä, tai muita vaatekappaleita, nin kaikilla pitäis olla sama valinnanvapaus.
  Rules are rules...

  Noora lapsukaiseni.
  Laita foto jossa sulla on päällä se koulupuku!! S'il te plaït!! Pliiiz.

  terv. äiti

  P.S.
  Kyllä se minäkin innostun laivoista.
  Varsinkin Ruotsin-laivoista.
  Onks paljon myäs lentsikoita ilimassa??

  VastaaPoista
 2. hmm ehkäpä ehkäpä jossain vaiheessa laitan, en kyllä lupaa mitään.
  ja kai täällä lentokoneitakin lentelee, en oo kiinnittäny huomioo :))))

  VastaaPoista