26.8.2010

jee mulla on taas otsatukka

Otsikko viittaa siihen että jos sitä ei suorista niin se on semmoi kauniin kiharainen eli äglön kasari ja koska rakas suoristusrautani ei suostunut toimimaan Kanadassa, niin ostin...

Image and video hosting by TinyPic

...uuden suoristusraudan ! Ja paketissa sanottiin että se on mini mutta toi on oikeesti ihan sika ikkipikkinen mutta oi vitsit että tykkään siitä. Ja tosiaan: jee mulla on taas otsis !

Image and video hosting by TinyPic

Ja toiseen hiusonkelmaan eli pörröisyyteen ostin pesuvehkeet jotka lupaavat siloittaa. En tiiä onko tää vaan jotain mun omaa harhakuvitelmaa, mutta musta tuntuu että noi oikeesti toimi, nää on mukavan silkoiset nyt :)

Image and video hosting by TinyPic

Sitte parit rintsikat. Noi beiget on semisti semmoset erotiikantappajat, ostin noi koska ne ei näy valkosten paitojen läpi. Mutta ei oo mukavemman tuntusia varmaan olemassa !

Image and video hosting by TinyPic

Kenkulit tuli - hyihyi häpeä - Henkkamaukasta. Mutta noiki on oikeesti tarpeessa, koska saan käyttää koulussa vaan mustia tai ruskeita kenkiä ja tällä hetkellä mulla on noita värejä yhet balleriinat, jotka kelpaa ja yhet korkkarit, jotka ylläripylläri ei kelpaa. Ja yhet ruskeet joo mutta silti.

Bisous !

ps. Hostsisko sanoi just että se ei oo ihan varma hyväksyyks ne noi kengät siellä koulussa koska noihan on selkeesti niin korkeet kun ne tulee nilkkaan asti niin onhan noi nyt aika epäilyttävät. Hei cmon. Jos ballerinat käy niin miksei noi. Oikeest haistakaa pitkät te mummot siellä skolessa jos ei käy.

4 kommenttia:

 1. ehanat kenkät :-----------]

  VastaaPoista
 2. hih hih rintsikat

  VastaaPoista
 3. hih hih

  ja mua kiinnostaa ketä nää nyymit on koska luultavasti tunnen ne :):)):):):)))

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1/9/10 10:14

  ah noora ostin toissapäivänä samanlaiset kengät henkkamaukasta!!:----D aahhaha miten hyvä
  t.wompsulin essi (en haluu olla anonyymi)

  VastaaPoista