25.8.2010

turistinoora

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Vähän photobombia eiliseltä ! Ylpeydenaihe oli siis se, että matkustin ekaa kertaa Kanadassa yksin bussilla kahteen paikkaan tuntemattomille pysäkeille... enkä eksynyt ! Jeee !

Hostäidin ja -siskon molempien ollessa koulussa menin siis vähän kaupungille yksin koska ylläripylläri en halunnut olla yksin talossa koko päivää. Eka menin vähän shoppailemaan kaikkea tarpeellista (siis ihan oikeesti tarpeellista). Rahaa kului höm höm mutta oikeesti tartten kaikkia niitä juttuja ja eipähän tarvii vähään aikaan taas ostaa mitään. Voin huomenna näyttää mitä tarttui mukaan, tässä on ehkä jo ihan tarpeeks kuvia.

Mulla oli vielä joku pari tuntia aikaa, niin menin Le Vieux Québeciin (eli vanhaankaupunkiin) käppäilemään. Oli harvinaisen vapaa fiilis, kun kuuntelin hyvää musaa ja ihan rauhassa kiertelin anonyyminä ilman mitään suunnitelmaa hyvässä ilmassa turistien ympäröimänä ja ehkä itsekin sellaisena. Mutta parempi nyt on olla turisti kuin muutaman kuukauden päästä ! Luin vähän kirjaa puistossa ja sitten palasin bussilla takas asemalle. Himassa syötiin tortilloita ja chillailtiin perheen ja Èvan poikaystävän kanssa, oli mukavaa:) Kauhee ikävä kyl tulee aina niiden seurassa ja kun näkee pariskuntia kaupungilla = (

kattokaa, en mä koko ajan valita ! hohoho

2 kommenttia:

  1. voi onpa siellä kaunista! millä kameralla kuvaat? ja paljon paljon onnea, kiinnostaa ihan paljon lukea tätä sun blogia (--:

    VastaaPoista
  2. hoho toi on vanhakaupunki eli ei ihan jokapäiväisiä hoodeja:D canon 450d ja kiitos ! :--------)

    VastaaPoista