28.8.2010

lolololololololololomoi en tykkää otsikoista

Käytiin tänään vähän kaupungilla.

Aamupalaa Rotareitten kanssa kello 7:30 (miks ne haluu nähä aamuzombinooran, en tajuu). Esittelin itteni ja kerroin missä asun ja käyn koulua molemmissa maissa - kokonaan ranskaksi ! Oon ylpee ittestäni 8----------) (teijän on pakko kertoo toi madamelle lol no ei pakko mutjoo) Ja puhun nyt muutenki sitä paljon enemmän ja ymmärrän enemmän kuin kaks viikkoo sitten. C'est BON.

Syötiin. Japanilaista pikaruokaa, nuudeleita naminami.

Käytiin koululla. Sain koulupuvun (se jota esittelin on mun hostsiskon vanha). Hame jonka sain on vähän lyhyempi kuin se toinen, hyvä. Nauroin liikkasortseille, ne on ihan kummalliset semmoi kiiltävää sinistä kangasta ja ihme lögät. Paidat on ihan rumia hyi. Sain kirjoja. Mun yhen kirjan nimi on könkösti suomennettuna Taivutuksen hieno laji ymsyms ja siellä on varmaan kaikki ranskan verbit taivutettuna ja se on tehty 20 vuotta sitten. Mun lukkariin kuuluu koko vuoden: suullista enkkua, ussaa (noooooooo), matikkaa (nooooooooo), joko draamaa tai kuvista, hissaa, liikkaa, ranskaa. Ihan okjees.

Ostettiin ruokaa ja mulle koulutarvikkeita. Tarviin joku miljoona kansioo, tarviiko mun viedä ne kouluun joka päivä, en tiiä. Ei jaksais raahata. Sain yliviivaustusseja ja leikin niillä kuin lapsi. Ainiin pääsen koulun kanssa Bostoniin retkelle syksyllä jos Rotarit (tai äiti ja isä ?) maksaa.

Pyydystettiin kissat häkkiin koska ne ei voi olla täälä kun talo myydään, mutta se eläinsuojan naikkonen sanoi että tää saari ei kuulu niitten piiriin, sori eli ne ei voi hakee niitä ja se häkin sisälmys oli aika aggressiivinen nostettavaks. Nyt on vähän ongelma koska tossa asustelee yhdeksän kissaa tossa pihalla joojoo. Haluuks joku pussillisen katteja ?

Semmosta, oli ihan kivapäivä vaikka heräsinkin puolkuus. Muttajoo se on aika normaali aika sit ku koulu alkaa = (((((

2 kommenttia:

 1. Très bien!
  Kiva että koulu alkaa vihdoin!
  Milloin Bostonin-retki on? Ja paljonko se maksaa?
  Bisous!! Mami

  VastaaPoista
 2. lokakuussa ja 380$ mutta me kysytään rotareilta eka

  VastaaPoista