23.8.2010

too much sitting

Joo eli olinki lauantain ja sunnuntain sitte hostmumin kaverin 50-vuotissynttäreillä lähellä Montréalia.

1. Lähettiin ajamaan klo 12 ja oltiin perillä melkeen viideltä (pysähdyttiin matkalla, mutta silti), not nice.
2. Ravintola, jossa ne bileet oli, oli varmaan hienoin, jossa oon koskaan syöny. Se oli übertyylikäs, esim. yks seinä oli kokonaan akvaariota.
3. Ne ihmiset siellä oli ihan mukavia. Synttärisankarin tyttären mies (Kuubasta kotoisin), kannusti kovasti ranskan puhumisessa ja multa tultiin aina välillä kysymään että kai kaikki on okei, ei kai sulla oo tylsää.
4. Ruoka oli hyvääää namnam.
5. Oli ihan sillee semiankeeta istuu siinä pöydän päässä ymp
ärillä keski-ikäisiä ihmisiä, joista kaikki puhui ranskaa enkä ymmärtäny suunnilleen mitään. Samaan aikaan synttärisankarin tytär kattoi mua vähän säälivästi ja huudahti: "You will learn !" Joo I hope so.
6. Oli semiankeeta istuu hostmumin serkulla (jolla oltiin yötä) ilta- ja aamupalapöydässä, kun en tajunnu mitään.
7. Oli vtun ankeeta istuu taas viis tuntia putkeen, ilman taukoja autossa paluumatkalla sateessa.


Eli nojoo, oli mulla ihan kivaa, mutta helevetti haluun vaan et jotain nyt alkais tapahtuu täälläpäin ja et tää mun niinkutsuttu elämä pikkuhiljaa alkais. Kanada kuittaa.

7 kommenttia:

 1. voi eiii :( jos se yhtään auttaa niin rakastan sun blogiis!

  VastaaPoista
 2. älä nyt valita koko ajan hei sä oot kanadassa kyl sul viel tulee jotai tekemistä ku pääset sinne kouluun

  t. NINA

  VastaaPoista
 3. Hei siul on vuosi aikaa olla siellä Kanadassa, ehkä jotain rupeaa kohta tapahtumaan. Älä valita vaan ota ilo irti pienimmistäkin asioista. Ei se vaihtarivuosi aina voi olla ruusuilla tanssimista. Et sie heti sitä kieltä ymmärrä, mutta ajan kanssa opit. Vähän kärsivällisyyttä.

  VastaaPoista
 4. joo mut mun on pakko purkaa johonki jos mulla ei oo kiva olla, en oikee voi mennä hostäidillekkää ruikuttaan että vitu mul on tylsää :D tiiän että tulee kivempaa, it's just the moment you know.

  VastaaPoista
 5. tsemppiä sinne.

  pura vaan tänne kaikki tunteesi, etteivät pakkaudu aivoihin... odotellaan yhdessä kaikkea kivaa ja tavallista ja tylsää ja huippua ja mälsää ja mahtavuutta tapahtuvaksi. sitä kaikkea on elämä. moro rakas. olet mun mielessä.

  -johanna

  VastaaPoista