20.8.2010

något hände !

Image and video hosting by TinyPic
panta synttärilahja hostsiskolta American Apparelista, paita pikkusiskon tuunaama, hame (se uus) Forever 21

Salut ! Tänään tulikin pieni muutos suunnitelmiin, nääs hostmum sanoi mulle päivällä että kuuden aikaan meen rotarypiirin puheenjohtajan ja sen aussivaihtarin kanssa syömään, sit mennään hakemaan yks toinen vaihtari lentokentältä. En oikeen tienny mitä odottaa, koska en esim. ymmärtänyt että mennäänkö me ravintolaan vai jonkun kotiin.

No, Élaine heitti mut sen tyypin kotiin ja juttelin sen aussipojan kanssa. Se rohkaisi mua aika paljon koko ton ranskanpuhumisasian suhteen, koska kun se tuli Kanadaan seitsemän kuukautta sitten, se ei puhunut ollenkaan ranskaa ja aloitti sen puhumisen vasta parin kuukauden jälkeen, mutta nyt se puhuu sitä ihan sujuvasti kaikkien kanssa. Se piirin puheenjohtaja oli koko ajan vaan että joo sun pitää puhua ranskaa, mutta ei se haitannu koska se sano sen ihan kivasti ja oon ite samaa mieltä.
Anyway, syötiin sitten siinä meksikolaista (?) ruokaa, joka oli ihan hyvää, jotain voileipiä. Meijän kanssa söi myös joku aasialaisen näkönen, aika nuori mies joka puhui ranskaa, mutten oikeen tajunnu kuka se oli. Sit lähdettiin lentokentälle, jossa odotti sen saapuvan vaihtarin (romanialainen poika) isäntäperhe ja mun rotaryklubin puheenjohtaja vaimoineen, tapasin sen jo silloin kuin tulin tänne eli oli ihan kiva nähdä joku tuttu. Odoteltiin hetki aulassa ja onnistuin jopa sanomaan ranskaksi, että Suomessa on paljon lunta ennen kuin se vaihtari tuli. Se oli aika hiljainen, varmaan väsytti aika paljon !

Me mietittiin Tyranin, sen aussipojan kanssa, että voitais mennä kolmistaan kaupungille kattelemaan paikkoja lauantaina. Silloin tänne lentää myös lisää vaihtareita ja mennään varmaan niitäkin vastaan. Ja huomenna on luvassa aamiainen rotaryklubin kanssa (eli mun pitää herätä aikasin, ääääää !). Mutta jee vihdoinkin mulla on jotain ohjelmaa täällä ! Ja enää puoltoista viikkoa ennen kuin koulu alkaa, jeuuu ! Bisous ♥

1 kommentti:

 1. Hei

  Det är bra!

  Kiva että rupeet saamaan kavereita ja tekemistä. Ja kiva että pääset mukaan vastaanottamaan uusia tyyppejä... ainaskin tutustut heti.

  Bon weekend!

  Mami

  VastaaPoista