25.8.2010

noola pääsi ulos

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tässä eilisestä.

Suunnitelmissa oli siis jo aikaisemmin lähteä joku ilta parin vaihtarin, aussi-Tyranin ja romanialaisen Julienin kanssa kaupungille ja eilen Tyran lähetti viestin et joo lähetään tänään. Eka mä ajattelin, että se pitää meille jonkun kierroksen kaupungilla kun se on ollut täällä jo 7kk. Sitten se alkoi puhua (Face-chatissa) jotain Expo Québecistä ja että haluanko mä lipun sinne kun sillä oli ylimääräinen. Sanoin et joo, mikäs siinä ja ajattelin että tää Expo Québec on joku näyttely tai joku (eikö muka kuulostakin semmoselta?).

No, hostmum heitti mut sinne ja ulkopuolella olinki et kappasvaan, tää on joku huvipuisto :D Se oli, mites sen nyt selittäis. Siellä oli huvipuistolaitteita, mutta myös telttoja, jossa oli esim. hevosia, noita vuohia (aww ne oli söpöjä !), ton ekan kuvan hiekkalinnoja, jotain Heureka-tyylisiä tiedejuttuja yms yms. Kierreltiin ja kaarreltiin ja juteltiin ja ostettiin hattaraa ja loppuillasta katottiin québeciläistä The New Cities -bändiä (ei ollu muuten huono). Ja vaikken ollu myöhään niin ei vitsi oli vaan niin ihanaa päästä ulos talosta !

Hehehe oon ylpee ittestäni ! Kerron seuraavassa miksi ;)

3 kommenttia:

  1. jeeee ihanaa et sul on jotai tekemist siel!

    VastaaPoista
  2. Puhuit ranskaa?

    VastaaPoista
  3. jjee niin on ! no en ihan mut oon mä sitäki puhunu, onnistuin mm. pyytämään bussikuskia kertomaan kun tulee se yks pysäkki ja ilmeisesti se ymmärsi hohoho

    VastaaPoista