24.9.2010

superjalat tänään

Image and video hosting by TinyPic

(Piirrän.)

Tänään juoksin ja kävelin ihan hemmetisti. Aamulla oli koulun tapahtuma, "cross-country", eli periaatteessa koko koulu, luokka-aste kerrallaan juoksi kaks kilsaa semmosta loivan mäkistä maastoreittiä ihan koulun lähellä. Se oli ihan mukavaa, olin loppujenlopuksi viidestoista maaliin tullut (jokaisen käteen tyrkättiin lopuksi numerolappu, joka kertoi monesko oli, yhteensä oli varmaan yli 90 juoksijaa), ei paha ! Ja sitäpaitsi kaikki lähti samaan aikaan ja mä olin aika häntäpäässä lähdössä...

Liikkatunnilla olikin sitten kuntotestiä kuntotestiä, eli 1,6 kilsaa (=20 kierrosta liikkasalin ympäri) piti pikakävellä niin nopeasti kuin pystyi. Vähän se kyl pohkeisiin otti loppuvaiheessa, mut onneks en ees tajunnu aluks et pitää kävellä 20 kierrosta, ajattelin et joo me varmaan kävellään 10 min ja toi toinen puoli luokkaa kattoo paljon me kävellään, ei tullu semmosta epätoivosta "äää viis jäljellä mä kuolen" -fiilistä, kuuntelin vaan onnellisena iPodista bilemusaa. Ja taas olin varmaa kolmanneks nopein koko luokasta, jeuu :--) En tajuu miten voin olla hyvässä kunnossa, en oikeesti tehny kesällä yhtään mitään ja täälläkin oon vaan käyny pari kertaa juoksemassa !

Huomenna on enkunkoe Sieppari ruispellossa -kirjasta sekä joku kakka testi matikassa. Me käydään ihan sikahelppoja asioita läpi, mut en tajuu sanallisia tehtäviä ja mitä se maikka puhuu ! Nii ja lauantain meen sen mun kaksos-Noran kanssa kaupungille, odotan innolla:)

3 kommenttia:

 1. Sano Noralle terkkuja!

  terv. äiti

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. c'est toujours maman...

  ::D

  VastaaPoista
 3. Toujours!!

  VastaaPoista