3.9.2010

kuuntelin aamulla css

Image and video hosting by TinyPic

en oikeen tiiä mitä kirjottaisin.

Koulu menee ihan hyvin, oon huomannu et on helpompi seurata jos tiiän puheenaiheesta jotain. Keskittyminen kyllä herpaantuu viimeseen tuntiin mentäessä... Tuntuu kyl et mun pitäis yrittää olla sosiaalisempi ja tutustua ihmisiin enemmän. Ainiin, ja viittasin tänään ekaa kertaa tunnilla vitsi kyl se vähän rohkeutta vaati mut oon ylpee ittestäni ! Ja muutki oppilaat oli ihan vaikuttuneita :) (maikka kysy että kukas tää mies oli ja kun kukaan muu ei vastannu nii sanoin että Leninhän se siinä.)

Olin tänään ekalla art dramatique -tunnilla (elisiis näyttistä, teatteria, whatever) ja tykkäsin tosi paljon sen opettajan tavasta puhua koska se viittoo koko ajan sen käsillä ja puhuu ilmeikkäästi, joten ymmärsin tosi paljon. Ja me mennään sen kurssin kanssa Montréaliin lokakuussa ! Olis kivaa että voisin tehä valoja jos koululla on jotain esityksiä kun ehin jo sen homman makuun päästä Suomen puolella.

Huomenna meen ostamaan lenkkarit ja kattelemaan kännyköitä (outoo on ollu olla ilman, mun ei siis toimi täällä, mut toisaalta en oikeestaan kaipaa sitä. paitsi kun tulee ongelmia ja oon kaupungilla, en oo oikeen sinut noitten koppipuhelimien kanssa.)

bisous rakkaat, ajattelen teitä, uskokaa vaan ! ;) (ja kuvat on taas ffffound.com)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi3/9/10 07:38

  niggerniggernigger

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/9/10 11:17

  Hyvin menee siis :D

  VastaaPoista
 3. Heippa Noora!

  Ihana blogi sulla <3

  Vaikka ei tunnetakaan, on ollu tosi kiva lukea sun kuulumisia Kanadanmaalta. Sä kirjotat ihan hurjan eläväisesti! :)

  Tsemppiä ja kärsivällisyyttä vaihtovuoteen <3

  Mä olin lukioaikana vaihdossa Uruguayssa. Menin sinne vähän niinku kai säkin, oppimaan kieltä osaamatta ihan hurjasti ja woihan winde! Kyllä aluks tirahti kyynel jos toinenki, ku ei pystyny kommunikoimaan kunnolla.

  Älä vaan lopeta bloggaamista! Jään odottamaan jatkoa ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi3/9/10 17:02

  pelasin aamulla css

  VastaaPoista
 5. Iida taas (se vanha)3/9/10 21:13

  Moi!

  Ei ehkä kannata ottaa mitään paineita, ranskasta tai sosiaalisuudesta. Tulee vaan huono mieli :( ha, opiskelen nyt kolmatta kurssia ranskaa elämässäni ja keskittyminen herpaantuu eikä enää jaksais vastaanottaa uusia juttuja jo niinku sillon ku tuntia on kulunu vasta 1h (meillä tunnit kestää siis 2,5h) :D

  Sosiaalisuus tulee luonnollisemmin pikku hiljaa, tai mikäs mä oon puhumaan kun en vaihtari koskaan ollu :---) mut vois kuvitella et siin vaihees kun stressi siitä löytääkö oikeelle tunnille helpottaa niin siin vaiheessa voi alkaa sosiaalistuun enemmän. Tosin en tiiä. Joo.

  Tsemiä :>

  VastaaPoista
 6. tygään anonyymien kommenteista:))))

  tuuli, kiitos ! on aina kiva kuulla ex-vaihtareilta kommentteja että kyllä se siitä helpottuu :---)

  hui, 2,5h tunnit ! mä kestän just ja just tunnin ja vartin... en oo kyllä ressannu tosta tunneille löytämisestä, vaikka kaikki opettajat jne. tuntuu olettavan että mä stressaan ja huolin kauheesti. esim yks päivä se luokka missä mun tunti piti olla oli tyhjä. menin sit kysyyn apua ja se yks maikka oli vaan et älä yhtään huoli, kyllä me se sun luokka löydetään ja mä elättelin vaan toiveita et jos se tunti onki peruttu tms:DD

  VastaaPoista