4.10.2010

puusta puuhun

Image and video hosting by TinyPic

Mooo ! Vitsit oli taas kivaa tänään. Yks saksalainen vaihtarityttö, Theresa, keksi ja järkkäsi tän jutun. Mentiin siis about viiden vaihtarin, parin rotexin (ne tyypit jotka oli vaihdossa viime vuonna tai aikasemmin) ja piirin nuorisovaihtovastaavan (yks sikarento mies) kanssa Québecistä about puolen tunnin päässä olevaan Lac Beauportiin. Siellä on semmonen retkeilypaikka, tai talvella siellä on laskettelurinteet ja keväästä syksyyn kaikkee kivaa tekemistä. Se juttu mitä me mentiin tekemään, on nimeltään Arbre en arbre, joka on aika suoraan suomennettuna puusta puuhun. Siinä (valjaita käyttäen ja kypärä päässä) mennään varmaan 10m korkeudessa puusta puuhun rakennettuja reittejä pitkin. Siinä on aina metalliköydet ja joskus jotain tikkaita, köysiä yms muita kivoja juttuja. Tässä pari kuvaaa:

Image and video hosting by TinyPic

Suurin osa "radoista" oli aika helppoja, mut me tietysti aina mentiin semmosia vähän vaikeempia ekstralenkkejä. Ja niinkun näkyy, täällä Québecissä on tällä hetkellä ruska varmaan kauneimmillaan ja sen paikan ympärillä on ihan sikana vuoria ja metsää, joten ei ollu pahat näkymät. Kameraa en ottanu, koska olis ollu ehkä hieman hankalaa järkkärin kanssa puissa... Paras hetki oli varmaan, kun Gabrielle, yks rotex luuli että voisi tavallaan liukua valjaiden varassa sitä köyttä pitkin toiselle puolelle, mutta jäikin jumiin siihen keskelle killumaan eikä päässy eteenpäin ! Mä olin tulossa sen takana, joten mun piti kiivetä semmosta laiskiaistyyliä sen jälkeen ja potkia sen turvakoukkuja kunnes se pääsi sinne tasanteelle :: D Se oli aika raskasta, mutta ihan sikakivaa ! Ja radan lopuks oli tommonen 200 metriä pitkä köysi, jota pitkin sai vaan liukua täpöö ja riemuita niin paljon kuin sielu sieti. Mun kädet ja jalat on nyt ihan väsyneet, nukahdan varmaan kun vauva kun meen kohta nukkumaan, mutta vielä kerran: olipa kiva päivä !

5 kommenttia:

 1. Olin kesällä Liettuassa ja käytiin siellä tommosessa kiipeilypuistossa. Se oli ihan mahtavaa! (vaikka välillä pelkäsinkin kun kammoan korkeita paikkoja..)
  Vitsi, nyt tahtoisin mennä sinne uudestaan kun näin nää sun kuvat.. (:

  VastaaPoista
 2. Johanna ja Kielo4/10/10 19:36

  Jee, luettiin Kielon kanssa sun hauskasta päivästä. RISTO (kielo kirjoitti riston) ja Kielo halusi, että kerrotaan, että isä on joogassa.
  pusut meiltä.

  VastaaPoista
 3. menni, se oli aika korkeella mut mä en pelkää korkeita paikkoja ja sitäpaitsi sen tavallaan unohti vähän ajan päästä :D

  J & K, mäki kirjotan jotain: MURU ♥ ja hirveesti pusuja takasin !

  VastaaPoista
 4. woooow vitsi kuulostaa hauskalta :-----D

  VastaaPoista
 5. ku sanoit että kiipeilit puissa ni luulin että kiipeilit oikeesti puissa :(
  -e

  VastaaPoista