8.10.2010

moi

Image and video hosting by TinyPic

Mulla on pää kipee jostain syystä, se ei oo kivaa, mut oon ihan innoissani viikonlopusta. Paitsi en huomisaamusta, koska mun pitää mennä kouluun vasta puol kahdeks, koska meillä on huomenna vaan koulukuvaus, mutta mun pitää herätä normi aikaan puol kuudelta, koska niin en pääse saaresta poies ilman kyytiä ja hostmumin pitää mennä kouluun. Joo niin, koulukuvauksen jälkeen mennään Montréaliin art dramatique -luokan kanssa, me mennään kattomaan Merci Dieu -nimisen telkkariohjelman yleisöön ! En yhtään tiiä millanen toi ohjelma on tai mitään, mutta hei mähän meen :D Me tullaan joskus yöllä takas, joten meen mun kaverille yöks sen jälkeen, se kun asuu vähän lähempänä koulua. Lauantaina meen poimimaan kurpitsoita Rotarien kanssa semmoseen tapahtumaan ! Ja sunnuntaina Skypeen Eeron kanssa ♥

Ja fak mulla on jäljellä varmaan neljä tai viis kouluprojektia, jotka mun pitäis tehä seuraavan parin viikon sisällä. Mulla on täälä paljon enemmän koulutyötä kuin olisin ajatellu, suunnilleen enemmän kuin Suomessa ! Not fair.

3 kommenttia:

 1. todella kiva blogi sulla! varmasti mielenkiintoista olla kanadassa, itekin tekis mieli joskus poiketa (hehe viipyä pitkään siis!) siellä:)

  VastaaPoista
 2. saanko tulla skypee sun ja eeron kaa?
  -w

  VastaaPoista
 3. emily, kiitoos ! joo, nyt kun alkushokki alkaa pikkuhiljaa näin kahen kuukauden jälkeen olla ohitse niin onhan tää mielenkiintoista ;)

  w, tuu vaan. me puhutaan illalla ja voidaan vaik sanoo sulle sit ku halutaan et liityt keskusteluun. kuitenki dataat ::D

  VastaaPoista