2.10.2010

perjantai

Image and video hosting by TinyPic

Olin eilen aamulla Rotareiden aamupalakokouksessa. Puhuin taas niille, ranskaks, ja se oli niin paljon helpompaa ja sujuvampaa kuin viimeks ! Ja tykkään kyl mun klubista, se on suht pieni ja siellä on rentoja ihmisiä ja sitä paitsi sain vihdoinki mun kuukausirahat. Ja ruoka oli hyvää hehe. Ja iltakin oli mukava, huomasin tällä viikolla kun kattelin vaihtareiden yhteystietolistaa, että Jana, itävaltalainen tyttö asuu suht lähellä mun koulua. Sovittiin sitten, että mennään perjantaina koulun jälkeen kahville. Sen koulu loppuu about tunnin myöhempään kun mun, joten odottelin sitten koululla ja tein mun Monde contemporain -läksyt (meni 45 minuuttia kolmeen tehtävään !!! Kelatkaa nyt, vaikeita kysymyksiä maailman konflikteista, ranskaksi.).

Image and video hosting by TinyPic

Joo niin, menin sitte mun koulun läheiseen Starbucksiin odottelemaan Janaa ja kun se tuli, tilattiin teelatet ja cappucinot ja mentii sinne yhteen nurkkaan jossa on semmoset ihanat nojatuolit. Nii ja siellä Bucksissa on aina hyvää musaa, ei mitään järkyttävää radiopaskaa vaan oikeesti hyvää ja miellyttävää. Siinä me sit oltiin ja juotiin juomat ja pelkästään juteltiin neljä tuntia ! Oli tosi ihanaa vaan puhua kaikesta, enkuks kerrankin ja se on vaan niin kivaa puhuu toisen vaihtarin kanssa kun ymmärretään tasan tarkkaan, miltä toisesta tuntuu. Ja Janakin on taidekoulussa ja jotenkin meillä on paljon yhteisiä juttuja:) En ees huomannu kelloa, joten melkeen myöhästyin bussista, mutta me juostiin ja olin loppujenlopuks ajoissa. Mut niin, ihanan mukava perjantai ! Ja en tiiä, se bussi oli ihan täynnä ja siellä oli ihmisiä, jotka oli menossa viettämään perjantai-iltaa ja välillä siellä haisi rööki ja ihmiset oli paljon kiinnostavamman näkösiä kuin koulupukuinen armeija ja oli ihan semmonen olo että oon elossa. Että sellaista eilen. Kuvat ffffound.com.

Image and video hosting by TinyPic

3 kommenttia:

  1. pidä kivaa (: ps. tahdon tänne starbucksin ja hyvää musaa joka ei oo radiopaskaa! ps. nää postaukset on kivoi mis on jotain kuvitusta, vaikka ei oiskaa sun ottamia (:

    VastaaPoista
  2. tää oli jotenki ihana postaus ja kuulostaa jotenki niin mielenkiintoselta toi kaikki ja ahh

    VastaaPoista