15.11.2010

syöminen on kivaa

Olin eilen vanhassakaupungissa saksalaisen Theresan kanssa. Kierreltiin kaupoissa, löysin joululahjat perheelle ja syötiin poutinea, québeciläisten ylpeydenaihetta (ranskalaisia, ruskeeta kastiketta ja juustoa, mä otin tosin vaan kahet ensimmäiset). Se on hyväää mut en ees haluu ajatella minkä kokonen oon kun tuun takas täältä... Me ostettiin myös vaahterasiirappitikkareita ja löysin jotain hienoa...

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

..."Quebeciä tyhmille", eli kirja, jossa on kaikkia quebeciläisiä ilmaisuja, toi on ihan mahti ! Löysin jo monta, joita ihmiset hokee koko ajan. Justus, voin lainaa tota sulle nii ymmärrät sit mun quebecsönkötystä... Pah.

Illalla oli Rotarien spagetti-illallinen, jossa meitä oli seitsemän vaihtaria auttamassa tarjoilussa. Kuulin myös, että perheiden vaihtoa vissiin aikaistetaan viikolla, koska jossain oli ollu jotain ongelmaa. Se tarkoittaisi viikkoa vähemmän saarella... Pidän toivoa yllä.

10 kommenttia:

 1. Kuinka monta kertaa perheitä vaihdetaan, kerran vai kuinka?

  VastaaPoista
 2. Vaihdan kaks kertaa = yhteensä kolme perhettä, mutta tääkin vaihtelee. Yleensä perheitä on rotaryvaihdossa 2-4, mut oon kuullu et esim. Japanissa joillain on ollu 6 tai jopa 12 perhettä ! On aika harvinaista mut kuitenki.

  VastaaPoista
 3. Huhuu. Miten menee?

  Mulla on ens vkonloppukin töitä, joten skypetykset on hankala aikatauluttaa!! Pöööh.. Palataan siis tähän.

  -Johanna

  VastaaPoista
 4. PÄIVITÄ BLOGIAS PÄLLI ASDDFDDFKGDKFASDKPFKPGR

  VastaaPoista
 5. joo mä oon samaa mieltä anonyymin kanssa.

  VastaaPoista
 6. Ai onko tää blogi nyt kuollu?

  VastaaPoista
 7. taitaa olla kuollut ja kuopattu....
  ...tai sitten noora on

  VastaaPoista
 8. Anonyymi2/1/11 20:18

  Heei Noora missä menet, kun täällä on ollu niin hiljasta?

  VastaaPoista