1.11.2010

i'ma shoppa gal

Moi ! Anteeks oon ollu saamaton mut en oo vaan jaksanu päivittää. Mulla on miljoona (=700) kuvaa Bostonista ja Charlevoixista, mut alotan vaikka sillä, mitä oon ostanu viime aikoina, mm. Bostonista.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Nämä on Bostonista, housut American Eagle Outfittersista, Union Jack -paita, shortsit, kynsilakka (amnam toi väri!) ja lapaset Urban Outfittersista. Ei vitsi rakastuin kyseiseen liikkeeseen aika palavasti ! Hintataso oli jonkin verran korkeampi kuin mitä yleensä ostan, mutta esim. noi kaikki vaatteet oli alennuksessa. 

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Takki Henkkamaukasta... Ja joo, feikki-UGGit Searsilta. Mut tygeen noist molemmista ihan hulluna ja noi buutsit on mielettömän lämpimät ja toi päällys on aitoa nahkaa.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Ja lisäks sain pari viikkoo sitten paketin, jonka sisältä löytyi kaks siskon ostamaa korua, kiitoooos ♥ Oon jo käyttäny molempia ja molemmat sai kehuja. Taustalla näkyvän sinisen ketjukaulakorun ostin Bostonista, American Eagle Outfitters sekin.

3 kommenttia:

 1. HALUUN KANS SHOPPAILEMAAN USAAN!

  VastaaPoista
 2. Hyvä Taru!:)

  -Johanna

  VastaaPoista
 3. ihanii etenki noi housut ja union jack paita D:♥

  VastaaPoista