1.11.2010

BULLAA

Image and video hosting by TinyPic

Tein tänään korvapuusteja hihii. Eka taikina meni ihan pyllylleen, tein uuden. Sit sekin meni vähän pyllylleen, koska taikina ei noussu, myöhemmin kelattiin että ehkä vika oli metallikulhossa, se kun on vähän kylmä. Mut ihan hyvejä niistä tuli, maku sopi quebeciläiseenkin suuhun, raesokeri vaan puuttu. Mut kyllä mummu leipoo parempia.

Mua vähän ärsyttää koska olisin halunnu mennä eilen kaupungille ja tänään, mutten päässy koska hostäiti satutti sen selän ja se yrittää ajaa niin vähän kuin mahdollista. Haluun pois saareltaaaaa. Ei perheessä oo silleen vikaa mut tää sijainti... No, kuukausi vielä. Mut vihaan elää sillee "kuukauden päästä alan tehä asioita" kun haluisin vaan imee mehut joka hetkestä, nytkin oon ollu täälä jo jösses kaks ja puol kuukautta !

3 kommenttia:

 1. No jösses, niin oot ollutkin jo noin kauan... Mutta onneksi on vielä aikaa jäljellä ja kaikkea on vielä edessä.

  Täytyy kertoa meidän mestarileipojalle sun pullaterveiset:)

  Pusu,
  Johanna

  VastaaPoista
 2. Shiiiit, metallikulho tais mullakin olla epäonnistuneessa pullayritelmässä. Syytän siis sitä minäkin. Raesokerin korvasin muuten nonparelleilla (aika sairasta, tiedän) ja kardemumman jouduin kuorimaan ja "pilkkomaan" ite, koska kaupassa oli vain kokonaisia. Nää käyttää niitä curryyn eikä leivontaan, hullut.

  VastaaPoista
 3. Mulle porukat lähetti kardemummaa, ei paina paljoo, vinks vinks M.N. ;)

  VastaaPoista