28.2.2011

snow

Image and video hosting by TinyPic

Hei! Oleskelen kotosalla nyt, en ollu koulussa koska ulkona on lumimyrsky (kuvassa näkyy ne 10cm lunta, jotka on kasaantunut mun ikkunan eteen). Olen hengaillut, juonut teetä, miettinyt, että miten saan koskaan kuljetettua mun täältä saamat kirjat Suomeen, kirjoittanut pari kirjettä, käynyt lukemassa sanomalehtiä kahvilassa hostien kanssa ja illalla meen salille, jos energia riittää. Ja huomenna on kokeita, matikka ja "yhteiskuntaoppi", innolla niitä odotellessa! Ens viikko on onneksi lomaa ja toivottavasti pääsen tekemään paljon juttuja.

Viime alkuviikosta olin hyvin kiireinen, meillä oli koulussa projekti, johon valmistin kulisseja (se oli siis kuuden improvisaatiokohtauksen muodostama esitys, jossa kolmella näyttelijällä on jonkinlainen suunnitelma ja mukaan kutsuttu vieras (=maikka) koittaa näytellä mukana). En ollut lavalla ollenkaan, mutta mulla oli ihan mielettömän hauskaa silti, me roudattiin lavasteet joka kohtauksen välillä ja pidettiin huolta että kaikki sujuu hyvin. Nyt kadun, etten syksyllä liittynyt “Näytelmäkomiteaan”, jonka tyypit tekee mm. valoja koulun näytelmiin. Harkitsin sinne menemistä syyskuussa, mutta sillä ruokatauolla kun sinne olisi pitänyt ilmoittautua, taisin mennä Starbucksiin. Että tuleville vaihtareille vaan tiedoksi: ei näin!

2 kommenttia:

  1. holaa, sulla oli tossa kaks postausta vähän aika sitte, toisessa vissiin kuvia huoneestas ja sitte joku muu missä oli ranskankielinen otsikko, niin niitä ei voi avata, tai kun klikkaa postausta ni ilmottaa vaan että "sivua ei löydy". onks mahollista tehä asialle jotain ku kiinnostais kovin nähä toi huonees varsinkin? =)
    (ja ps. nyt kun tarkistin ni se "huone" postaus on ainakin mun tossa listalla tullu kaks kertaa mut kumpaakaan ei voi avata, nii mietin kanssa että ootko poistanu ne jopa kokonaan?:c )

    VastaaPoista
  2. olin ovela ja laitoin postaukset ajastuksella, mutta myös kömpelö koska laitoin vahingossa "2.2." enkä "2.3.". huomasin mokani ja poistin postaukseni toivoen, ettei kukaan ehdi huomata niitä, näköjään epäonnistuen:--D mutta tuossa ne nyt ilmestyilee.

    VastaaPoista